Welkom bij bouwondernemer De Bie

Uw vakman op elk klusgebied en uw specialist bij elk nieuwbouwproject

 

Linkedin Patrick

Mijn naam is Patrick de Bie en ik ben al ruim 27 jaar werkzaam op het gebied van verbouwingen, renovatieprojecten en grote nieuwbouwprojecten bij diverse gerenommeerde bedrijven. In 2015 vond ik het tijd geworden om als zelfstandig ondernemer verder te gaan.

Bij Bouwonderneming de Bie staat u als klant nog centraal, dit was een belangrijke reden om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan. Verder kunt u bij ons verwachten:

  • Vakwerk tegen een eerlijke prijs
  • Eén aanspreekpunt voor alles
  • Ongedwongen en persoonlijk advies
  • Goede omschrijving van de werkzaamheden (duidelijke offertes)
  • Optimale begeleiding en service vóór tijdens en na uw project

Op onze website vindt u meer informatie over een deel van onze opgeleverde projecten, hiermee krijgt u een goed beeld over hetgeen wij kunnen bieden en wat u van ons kunt verwachten.

Voor een gratis advies of afspraak ga naar ons aanvraagformulier.

Patrick heeft als uitvoerder van het project Het Spoor te Houten uitstekend werk geleverd. Op een zeer prettige manier van samenwerking is een kantoorvilla getransformeerd tot 20 prachtige startersappartementen en  4 kantoorunits. Als architectenbureau zijn wij zeer tevreden over de manier hoe de bouw verlopen is en hoe het project uiteindelijk is opgeleverd. Hopelijk dat wij in de toekomst nog eens met Patrick mogen samenwerken.

Wout de Wit

Co-founder at JOINN!, DE WIT architecten

Voor het creëren van meer ruimte op onze benedenverdieping hebben wij Patrick ingeschakeld. Samen kwamen wij tot een plan van uitvoering en een offerte waarin de uren en het bouwmateriaal duidelijk waren uitgewerkt. De planning liep wel iets uit maar het eindresultaat was perfect. Tijdens de bouw kwamen buurtbewoners al vragen of Patrick ook bij hun aan de slag kon gaan. Wij zijn erg blij met onze zijaanbouw van 20 m2.

Cornelis van Putten

Aanbouw en toilet in de hal

Via vrienden kwamen wij bij Patrick terecht. Wij waren op zoek naar een klusbedrijf die ons kon helpen aan meer bergruimte in huis. Samen met Patrick hebben wij de verschillende klussen in huis besproken. Hij heeft voor ons o.a. een bergzolder gemaakt en deze helemaal afgetimmerd met een vlizotrap en de elektra geregeld en een kledingkast op maat in de slaapkamer gerealiseerd. Wij hebben goede ervaringen met Patrick, hij werkt netjes en is altijd op tijd. Fijn als een klusbedrijf duidelijke afspraken maakt en ze ook na komt. Margaret van Wolfswinkel

Bergzolder, Velux dakramen, kast op maat, stukadoors werk en diverse klussen

Patrick is een vriendelijke, gedreven en nauwkeurige collega en heeft zijn werk altijd met grote inzet en professionaliteit verricht. Pieter van Bekkum

Directeur, Bouwonderneming Van Bekkum BV

Voor transformatieproject Het Spoor heeft Patrick bewezen zich met hart en ziel in te zetten voor een hoogwaardig eindresultaat. Wij kijken als opdrachtgever met plezier terug op onze samenwerking. Luc de Wit

Co-founder at JOINN!, Vidès Transformatie & Ontwikkeling B.V.

Bouwondernemer de Bie

Zeisterweg 101
3984 NK  ODIJK

Telefoon: 06-49075549
E-mail: pdebie@ziggo.nl